Passion for Purpose
Complete All-in pakketten en nog veel meer!

Professionele websites voor elk type onderneming.
Responsive design wat zichtbaar is op ieder apparaat.
Contentbeheer doormiddel van eenvoudig CMS systeem.

Offerte Ontvangen

Recente Projecten

Welkom bij Digital Kolibri

Digital Kolibri creëert websites die resultaten opleveren!

Wij bouwen geweldige websites!

Bij Digital Kolibri weten we dat het bouwen van je website een belangrijke stap in het proces is om je dromen te bereiken. Daarom besteden wij tijd en moeite aan een onberispelijk, aantrekkelijk en origineel product dat aan je behoeften voldoet.

Stap 1 - Idee

Laten we de website creëren die aan jou verwachtingen voldoet.

Stap 2 - Creativiteit

Je visie komt tot werkelijkheid door een authentieke website.

Stap 3 - Validatie

Tijd om resultaten te bekijken en de details te verfijnen.

Stap 4 - Lancering

De tijd is rijp... jou website is klaar om de wereld te zien!

Waarom Digital Kolibri

Wij houden van duidelijkheid en eenvoud

Van onze één-op-één communicatie tot het uiteindelijke resultaat van je product, willen wij graag dat de punten voor iedereen duidelijk en praktisch zijn. Wij willen over je dromen en projecten horen, en we willen graag onze ideeën met je delen om uiteindelijk een uitgebreid product te ontwikkelen dat je publiek leuk zal vinden, begrijpen en assimileren.

Wij zorgen ervoor dat het er goed uitziet

Schoonheid kan subjectief zijn, maar evenwicht, harmonie en esthetiek zijn een universele taal waar ons onderbewustzijn zich tot aangetrokken voelt. We zullen onze creaties laten inspireren door je merkimago en de functionaliteit van het product te combineren, terwijl je publiek zich comfortabel en zelfverzekerd voelt met het resultaat.

We groeien met je mee

Naarmate je bedrijf groeit en zichzelf transformeert, zullen je communicatieproducten met je mee moeten groeien. We staan voor je klaar om je te helpen en je website uit te breiden en up-to-date te houden uit de behoeften die voortvloeit vanwege uitbreiding.

We zijn eerlijk

We zijn betrouwbaar, niet alleen tijdens het zakendoen, maar tijdens het gehele proces. We zullen je vertellen wat we denken, wat we van jou nodig zullen hebben, en wat we voor jou kunnen betekenen. We weten dat we op deze manier partners zullen zijn in een vrij stromend creatief proces.

Digital Kolibri Diensten