Hoe Werken Wij

Samenwerking
Bij Digital Kolibri geloven we dat een geweldig product het resultaat is van een juiste samenwerking tussen ons en de klant. Voordat we een nieuwe website, webwinkel of fotoboek gaan ontwikkelen, zullen we een gestructureerd werkplan samenstellen dat ons alle taken en richtlijnen aangeeft. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van wat jij voor je product in gedachten hebt en wat je van onze diensten verwacht.

Efficiënte workflow
In het samenwerkingsproces moeten we allemaal ons deel doen. Afhankelijk van het pakket wat je hebt aangekocht, heeft het team van Digital Kolibri op tijd informatie en grafisch materiaal nodig om de stappen te volgen die we aan het begin van onze samenwerking hebben gemaakt. Op dezelfde manier zal Digital Kolibri tijdig schetsen en voorschotten leveren, zodat de klant constructieve feedback kan geven. Wij geloven dat het houden van een gezonde en efficiënte workflow ons allemaal zal helpen om vertragingen, miscommunicatie en dubbel werk te voorkomen. Bovendien zal het voldoening geven als het werk vloeiend gegaan is.

Betalingsrichtlijn
Digital Kolibri vraagt om een eerste betaling van 30 tot 50% van de totale overeengekomen prijs, voordat het werk begint. Deze betaling kan in contanten worden gedaan of worden overgemaakt naar PayPal, Payoneer of een bankrekening (alleen beschikbaar in Nederland, Ecuador of Colombia). Op het moment dat de betaling wordt gedaan, zijn we het werkplan al overeengekomen en zijn we klaar om te beginnen met de implementatie. De volgende betaling zal worden uitgevoerd nadat de producten zijn geleverd, het werkplan bepaalt de deadlines en andere relevante details.

Service
Digital Kolibri houdt ervan om klanten tevreden te houden door goede diensten en ondersteuning te bieden. Als je vragen hebt dan staan we klaar om je te helpen. Als je een webdesign-pakket hebt aangekocht en je wilt dat wij onderhoud uitvoeren, raadpleeg je onze "aanvullende diensten" voor meer informatie.

Aarzel niet om een prijslijst aan te vragen betreft onze website pakketten en aanvullende diensten.

Vriendelijk bedankt,
Digital Kolibri Team.